Colorama Nya Färghuset Höör AB

Company name
Colorama Nya Färghuset Höör AB
Location
Industrigatan 1, 243 32, HÖÖR
Fax
0413-271 41
Website address
E-mail address
Company description
Colorama-kedjan bildades i början av 2007 efter en sammanslagning av de nationella frivilligkedjorna Spektrum och Färgtema (Sverige), Farvebasen (Danmark) och Farverike (Norge). Med 197 butiker i Sverige, 80 butiker i Danmark och inköpssamarbeten i Norge och Finland är Colorama Nordens största oberoende färgfackhandel.Utöver färg och färgtillbehör omfattar Colorama-kedjans butikssortiment också bl a tapeter, inrednings-textilier, gardiner, persienner, klinker och golvbeläggning.Ingen säljer så mycket färg och tapet som vi. Ingen kan erbjuda kunskap, inspiration och ett kvalitativt sortiment i hela Norden som vi.Men det betyder inte att storskaligheten har gått oss åt huvudet. Tvärtom. Varje butiksägare äger sin del i Colorama-kedjan. Varje butiksägare tar ansvar för  
Show more och känner för sina egna kunder. Det är därför så många väljer att komma till oss för att inspireras och för att lyckas med sina projekt för hemmets alla ytor. Oavsett om man är proffs eller glad amatör.Välkommen till Colorama!

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Colorama Nya Färghuset Höör AB or SwedYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in
BACK TO TOP