Badrumsrenovering täby - Stockholm

  • Verified
    Listing
  • +7Years
    With Us
Company name
Badrumsrenovering täby
Location
Domainify Sweden AB, 183 22 Danderyd Svärdvägen 21, Stockholm
View Map
Contact number
0736922741
Mobile phone
0736922741
Fax
736922741
Contact Person 0736922741
Establishment year 1988
Employees 501-1000
Registration code 11152
E-mail address
Location map
Company description
Använda utrymmet för extra sovrum

En annan idé för att renovera en källare är att skapa ett extra sovrum för den oväntade gäst som bara visar sig oannonserad! Eller på grund av familjexpansion kan du behöva ett extra rum. En källare är väl lämpad för denna användning med tanke på dess integritet. Faktum är att du kan få det att se ut som en mini-svit. Du kan också lägga till ett badrum och ett TV-apparat för underhållning, så att du kan använda det som ett annat rum för att hänga i mellan installationerna. Att installera riklig belysning med viss användbarhet kan också göra stor skillnad.

Konvertera den till förvaring

En annan idé är att ombygga källaren till ett förråd. Helt enkelt gå igenom området och ta bort alla de saker du har hållit  
Show more på i många år, tänker, "kanske en dag behöver jag ..." Om du gillar att lagra gamla föremål i ditt garage och nu har problemet med garaget Att vara för trångt, att renovera en källare kan vara en bra lösning för dig, så att du kan få tillbaka utrymme i ditt garage.

Bygg ett hemkontor

En annan idé för att renovera en källare för att skapa ett hemmakontor - en trevlig tyst plats bort från allt ljud från en upptagen hushåll. Detta är gemensam plan eftersom källaren är perfekt för detta. På första våningen kan ett kontor utrymme användas för tillfällig lagring eller barnen kanske vill ha din uppmärksamhet, så källarnivån är mycket mer lämplig för arbetsproduktivitet. Du kan lägga till lite belysning för att skapa en känsla av rymd och häng några av barnets konstverk på väggarna. Du kanske också vill placera ditt skrivbord så att din rygg inte är i ingången och du kan möta ett fönster eller en fin bild.

Konvertera din källare till ett lekrum

En annan plan för renovering av en källare kan vara att skapa ett lekrum för barnen om vädret ska bli inkommande utanför. En enkel renovering kan göra källaren till ett lekhus. Mysigt, privat och säkert, de kan göra vad de vill ha i sin lilla värld.

Det här är alla bra idéer, men se till att du också överväger att lägga till ett badrum när du renoverar en källare. Denna rekreation kommer att uppskattas, eftersom det går med alla ovanstående idéer. Detta kan vara svårt att uppnå i vissa fall, men en kvalificerad entreprenör kan göra det. Kontrollera även belysningen och se till att elen fungerar och med tillräcklig kapacitet för dina kontorsmaskiner. Du kan också gå till ett akustiskt isolerat tak om det behövs, och isolera och skydda ytterväggarna med torrvägg. Om det inte finns något betonggolv, förstås det självklart att man sätter in en. Att renovera en källare kan låta väldigt lätt och många äventyrliga gör-det-själv människor hoppar in för att göra jobbet, men ta din tid till under design för att få Allt du kan ut ur detta underutnyttjade utrymme.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Badrumsrenovering täby or SwedYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Badrumsrenovering täby is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on SwedYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP