RÖRMOKARE STOCKHOLM

  • Verified
    Listing
  • +7Years
    With Us
Company name
RÖRMOKARE STOCKHOLM
Location
Domainify Sweden AB,, Stockholm
View Map
Contact number
0855004333
Mobile phone
0855004333
Fax
855004333
Working hours
  • Monday: 10am-6pm
  • Tuesday: 9am-5pm
  • Wednesday: 10am-6pm
  • Thursday: 9am-5pm
  • Friday: 10am-6pm
  • Saturday: 10am-6pm
  • Sunday: 9am-5pm
Contact Person 0855004333
Company manager lungerd89
Establishment year 1978
Employees 501-1000
Registration code 11152
E-mail address
Location map
Company description
Romarna konstruerade komplexa och innovativa system för att ta med vatten i hemmet och avlägsna avloppsvattnet. Det var inte förrän 100CE att romarna slutförde den infrastruktur som behövs för att hantera gemenskapens vattenbehov. De rika var de första som hade dessa tjänster.

Vatten förflyttades av gravitation i antiken, antingen genom användning av rör- eller kanalsystem. Dessa fordon var gjorda av lera, bly, sten och bambu. Idag levereras vatten och avlägsnas genom system med högtryckspumpar rörande vatten genom rör av koppar, mässing, bly, stål eller plast.

Bly, en gång ett vanligt material som används för rör, är inte längre tillåtet i de flesta industriländer att leverera vatten. Studier fann att bly överfördes från rören i vattnet och orsakade  
Show more hälsoproblem hos människor. VVS som ett ord härstammar från det latinska ordet plumbum - vilket betyder bly - som rör gjordes av detta material.

Vid ombyggnad av gamla bostadsrör ska rör för dricksvatten ersättas med koppar eller plaströr. Galvaniserat stål användes också i vissa bostadsbyggnader. Även dessa rör bör bytas ut, eftersom det finns en högre risk för korrosion som kan hämma vattenflödet över tiden.

Under de senaste tre eller fyra decennierna har koppar varit det material som valts att plumb inuti ett hem. Stigande till nästan femtiofem procent av alla hushållsslangar, svärmer människor med detta material som standard.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from RÖRMOKARE STOCKHOLM or SwedYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for RÖRMOKARE STOCKHOLM is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on SwedYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP