Plastikkirurgi göteborg - Gothenburg

  • Verified
    Listing
  • +7Years
    With Us
Company name
Plastikkirurgi göteborg
Location
Domainify Sweden AB,Svärdvägen 21182 33 Danderyd, Gothenburg
Contact number
0855925530
Mobile phone
0855925530
Fax
855925530
Working hours
  • Monday: 10am-5pm
  • Tuesday: 9am-6pm
  • Wednesday: 10am-5pm
  • Thursday: 9am-6pm
  • Friday: 10am-5pm
  • Saturday: 10am-5pm
  • Sunday: 9am-6pm
Contact Person 0855925530
Company manager Olofsson
Establishment year 1979
Employees 201-500
Registration code 11152
E-mail address
Company description
Att lägga till ansikte är ett populärt sätt att förbättra framträdandena. Kindben kan läggas till och förbättras genom att lägga till implantat. Implantaten är vanligtvis gjorda av silikon, men det finns andra ämnen som har visat sig vara idealiska, nämligen expanderad polytetrafluoretylen (annars känd som Gore-Tex) och polyeten (vanligtvis marknadsförs som MedPor).

Implantaten formas vanligtvis enligt patientens preferenser. Kindbenen kan manipuleras för att visas på vilket sätt patienten vill ha sitt övergripande utseende. Valet av former för denna plastikkirurgi är malar, submalar och en kombination av båda.

Den första formen är tänkt att höja kindbenen och skapa ett mer uttalat utseende på kinderna. Submalar används för att lindra det nedsänkta  
Show more utseendet av ihåliga kinder. I det här fallet är implantaten inte direkt placerade på benen men fristående. Den tredje formen är beroende av patientens infall.

snitt
Det finns två val av var att göra nödvändiga snitt för denna typ av plastikkirurgi. Inskärningar kan göras inuti munnen, nära tandköttet eller nära ögonen. Munnen snittet ger större risk för smitta eftersom munnen är fuktig och innehåller mer bakterier.

Products & Services (1)
  • plastikkirurgi göteborgNär du har fattat beslutet att plastikkirurgi är något du behöver göra för dig är det dags att göra ...

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Plastikkirurgi göteborg or SwedYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Plastikkirurgi göteborg is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on SwedYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP