Umeås Trädfällning - Umea

  • Verified
    Listing
  • +4Years
    With Us
Company name
Umeås Trädfällning
Location
Umeå, Umea, Sweden
Contact number
090-144683
Establishment year 2014
Employees 6-10
E-mail address
Company description
Vi erbjuder trädfällning i Umeå samt en mängd andra trädtjänster. Vi har alla nödvändiga försäkringar och behörigheter som krävs för tjänsterna vi erbjuder och när du anlitar oss kan du räkna med att våra erfarna arborister och trädfällare arbetar hårt för att du ska bli nöjd.

Vår trädservice håller högsta möjliga standard i vår bransch, vi kan fälla komplicerade och höga träd med kort varsel och vi ger dig alltid fasta priser när vi kommer ut och kollar på dina träd under ditt kostnadsfria hembesök. Där diskuterar vi även möjligheten att spara 50% på våra redan låga priser med hjälp av RUT-avdraget. Efter att vi gett dig vårt prisförslag under hembesöket har du självklart ingen obligation att välja just oss. Däremot väljer i stort sett  
Show more alla som vi ger ett prisförslag till oss på grund av våra förmånliga priser, trevliga bemötande, goda referenser och vår vilja att ge dig den bästa trädtjänsten som finns att få i Umeå. Övriga tjänster som vi erbjuder är stubbfräsning, beskärning av träd och buskar och bortforsling av överblivet material efter någon av våra tjänster. Varmt välkommen!

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Umeås Trädfällning or SwedYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Umeås Trädfällning is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on SwedYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP