APC Logistics AB - Stockholm

  • Verified
    Listing
Company name
APC Logistics AB
Location
Lindberghs Gata 9, Box 228 19047 STOCKHOLM-ARLANDA, Stockholm, Sweden
View Map
Contact number
+46 8 59 51 32 00
Working hours
  • Monday: 08:00 - 17:00
  • Tuesday: 08:00 - 17:00
  • Wednesday: 08:00 - 17:00
  • Thursday: 08:00 - 17:00
  • Friday: 08:00 - 17:00
  • Saturday: Closed
  • Sunday: Closed
E-mail address
Listed in categories
Logistics
Airfreight
Apc
Apclogistics
Apc Address
Show more
Apc Asia Pacific Cargo
Apc Cargo
Location map
Company description
APC grundades med en stark tro på enkelhet. Att arbeta med APC ska göra det enkelt för dig att leverera. Med oss är det lätt att beställa, lätt att dokumentera, lätt att hålla koll och lätt att utvärdera.

Vi tror också på att vara ett omtänksamt företag. Med oss känner du dig väl omhändertagen, får den uppmärksamhet du förtjänar, och saker och ting är i ordning på det sätt du förväntar dig att de ska vara.

Visst, vi gör det enkelt för dig tack vare vår innovativa logistikteknik. Våra lösningar och vårt nätverk är grundstenen för att garantera korta ledtider och maximerad leveransprecision.

Men teknik betyder ingenting utan engagemang från dedikerade människor. Det är bra människor som gör skillnaden. Som engagerar sig, hittar lösningar  
Show more och är tillgängliga. Människor som bryr sig. Våra människor och kultur är kärnan i vår verksamhet.

Vi vet vad du går igenom. Därför utgår vår filosofi utgår från dina behov. Att hitta din optimala lösning. Så att du kan vara säker på att dina löften hålls och tas hand om.

APC grundades 1999, har huvudkontor i Hong Kong och verksamhet i åtta länder med 17 kontor och mer än 300 representanter.

APC är ett helägt koncernföretag inom Nippon Express, med fullständig system- och organisationsintegration.

Naturligtvis fokuserar vi våra ansträngningar på det vi är riktigt bra på - att serva våra kunder med enkla logistiklösningar – och vi är samtidigt måna om att ta hand om världen i stort på bästa tänkbara sätt.

Därför tar vi ansvar för den inverkan vi har på välstånd och hälsa hos människor runt om i världen och att göra ett positivt avtryck.

Till exempel strävar vi efter att mildra klimatförändringen genom att minska utsläppen av växthusgaser i transporter. Genom att delta i sociala initiativ bidrar vi till att lösa samhällsbaserade problem och utveckla samhället.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from APC Logistics AB or SwedYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for APC Logistics AB is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Registered with us in
Last update on

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on SwedYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP