Espresso House, Sickla Köpcenter - Nacka

  • Verified
    Listing
Restaurant name
Espresso House, Sickla Köpcenter
Location
Simbagatan 20, 13154, Nacka, Sweden
View Map
Contact number
+46 8 640 14 35
Working hours
  • Monday: 08:00 - 20:00
  • Tuesday: 08:00 - 20:00
  • Wednesday: 08:00 - 20:00
  • Thursday: 08:00 - 20:00
  • Friday: 08:00 - 20:00
  • Saturday: 08:00 - 18:00
  • Sunday: 10:00 - 17:00
E-mail address
Listed in categories
Location map
Company description
Espresso House historia går tillbaka till 1996 när vår allra första coffee shop öppnades av Charles och Elisabet Asker på Kyrkogatan i Lund. Vad som började som ett litet kafé inspirerat av både den italienska kaffekulturen och den amerikanska kafétraditionen, är idag ledande i Norden med över 460* coffee shops, 6000 baristor och 100 000 besökare dagligen. I oktober 2018 öppnade Espresso House sin första coffee shop i Hamburg, Tyskland. Idag är vi fördelade på fem länder; Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland.

Espresso House är en svensk kaffekedja och ägs av JAB Holding Company. Vi brinner för kaffe, människor och miljö – samt för att skapa världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst. Om man har ambitionen att ge den bästa  
Show more upplevelsen av kaffe till en nöjd gäst så måste man kunna erbjuda riktigt bra kaffe i en trevlig miljö. En trevlig miljö skapar man genom att ha fina coffee shops, men – det är 100 gånger viktigare att ha världens bästa personal.

När det gäller vår personal koncentrerar vi oss främst på kompetensutveckling. Alla som jobbar på Espresso House får genomgå en utbildning för att bli barista. Så oavsett befattning är alla på Espresso House utbildade baristor. De som jobbar i våra coffee shops utbildas även inom service och i många fall även ledarskap. Vi tror nämligen att en välutbildad personal är viktigt för att skapa en trevlig coffee shop. Då blir det lättare att leva efter vårt motto – att gästen går först och att vi vill ge världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst.

På Espresso House gillar vi att ha lite koll på saker. Vi vill att alla som besöker oss omedelbart ska känna att de är på ett Espresso House – vad gäller såväl kaffe och personal som miljö. Vi tror inte på att outsourca rekrytering, eller på att köpa in färdiga produkter från leverantörer. Därför har vi vårt eget bageri och satsar stort på att ha personal med kaffekunskap utöver det vanliga. På så sätt vet vi precis vad vi kan erbjuda våra gäster.

Precis som dagen då Espresso House grundades 1996, är kaffe fortsatt vår stora passion !

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Espresso House, Sickla Köpcenter or SwedYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Espresso House, Sickla Köpcenter is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on SwedYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP