Espresso House, Sickla Köpcenter - Nacka

Verified
Listing
Restaurant name
Espresso House, Sickla Köpcenter
Address
Simbagatan 20, 13154, Nacka, Sweden
View Map
Phone number
+46 8 640 14 35
Working hours
Wednesday: 08:00 - 20:00  See All

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Espresso House, Sickla Köpcenter or SwedYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Restaurant Details

Location map
Simbagatan 20, 13154, Nacka, Sweden Get Directions
Description
Espresso House historia går tillbaka till 1996 när vår allra första coffee shop öppnades av Charles och Elisabet Asker på Kyrkogatan i Lund. Vad som började som ett litet kafé inspirerat av både den italienska kaffekulturen och den amerikanska kafétraditionen, är idag ledande i Norden med över 460* coffee shops, 6000 baristor och 100 000 besökare dagligen. I oktober 2018 öppnade Espresso House sin första coffee shop i Hamburg, Tyskland. Idag är vi fördelade på fem länder; Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland.

Espresso House är en svensk kaffekedja och ägs av JAB Holding Company. Vi brinner för kaffe, människor och miljö – samt för att skapa världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst. Om man har ambitionen att ge den bästa upplevelsen av kaffe till en nöjd gäst så måste man kunna erbjuda riktigt bra kaffe i en trevlig miljö. En trevlig miljö skapar man genom att ha fina coffee shops, men – det är 100 gånger viktigare att ha världens bästa personal.

När det gäller vår personal koncentrerar vi oss främst på kompetensutveckling. Alla som jobbar på Espresso House får genomgå en utbildning för att bli barista. Så oavsett befattning är alla på Espresso House utbildade baristor. De som jobbar i våra coffee shops utbildas även inom service och i många fall även ledarskap. Vi tror nämligen att en välutbildad personal är viktigt för att skapa en trevlig coffee shop. Då blir det lättare att leva efter vårt motto – att gästen går först och att vi vill ge världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst.

På Espresso House gillar vi att ha lite koll på saker. Vi vill att alla som besöker oss omedelbart ska känna att de är på ett Espresso House – vad gäller såväl kaffe och personal som miljö. Vi tror inte på att outsourca rekrytering, eller på att köpa in färdiga produkter från leverantörer. Därför har vi vårt eget bageri och satsar stort på att ha personal med kaffekunskap utöver det vanliga. På så sätt vet vi precis vad vi kan erbjuda våra gäster.

Precis som dagen då Espresso House grundades 1996, är kaffe fortsatt vår stora passion !
Working hours
WeekdayTime
Monday:08:00 - 20:00
Tuesday:08:00 - 20:00
Wednesday:08:00 - 20:00
Thursday:08:00 - 20:00
Friday:08:00 - 20:00
Saturday:08:00 - 18:00
Sunday:10:00 - 17:00

Verified Business

Espresso House, Sickla Köpcenter - company profile is confirmed by company owner / representative person / directory administrator.
Last update: May 2022 - View Status

FAQ for Espresso House, Sickla Köpcenter

What is Espresso House, Sickla Köpcenter’s phone number?
Espresso House, Sickla Köpcenter’s phone number is: +46 8 640 14 35
What is Espresso House, Sickla Köpcenter’s official website?
Espresso House, Sickla Köpcenter’s official website is https://espressohouse.com
Where is Espresso House, Sickla Köpcenter’s headquarters?
Espresso House, Sickla Köpcenter’s headquarters are in Simbagatan 20, 13154, Nacka, Sweden
What is the location map of Espresso House, Sickla Köpcenter
To see Espresso House, Sickla Köpcenter’s location map click here View Map


Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on SwedYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP