Löpande Bokföring Stockholm

  • Verified
    Listing
  • +7Years
    With Us
Company name
Löpande Bokföring Stockholm
Location
Domainify Sweden AB,Svärdvägen 21182, Stockholm
View Map
Contact number
0855004333
Mobile phone
0855004333
Working hours
  • Monday: 10am-5pm
  • Tuesday: 9am-4pm
  • Wednesday: 10am-5pm
  • Thursday: 9am-4pm
  • Friday: 10am-5pm
  • Saturday: 10am-5pm
  • Sunday: 9am-4pm
Contact Person 0855004333
Company manager Gustavsson
Establishment year 1972
Employees 101-200
Registration code 11152
E-mail address
Location map
Company description
Många människor lockas till den tilltalande estetiken av porslinsfaner. Ofta beskrivs som omedelbar ortodonti, de erbjuder en snabb och bekväm väg till raka, attraktiva tänder.

Porslinsfaner är dock dyra. Ännu mer så när du anser att de inte har någon livstid. I själva verket, till skillnad från traditionella ortodonti som fästen, fenaer i genomsnitt endast fem till tio år. Detta innebär att för varje tand som är fanerad, kommer kostnaden för att byta ut faner att bli uppfyllda många gånger under en patients liv.

Detta är en viktig kostnadsåtgärd när du tar hänsyn till att förberedelsen som krävs för finering innebär att tanden aldrig kan lämnas utan finér. Detta beror på det faktum att faner kräver att en tand ska rakas eller arkiveras innan de  
Show more monteras. En liten mängd tand, ungefär tjockleken på en fingernagel, avlägsnas så att det finns plats för finer att fästas på. Denna tjocklek räcker för att tänderna ska se gappy om de lämnas utan faner på dem i framtiden.

Många patienter inser inte omfattningen av dessa löpande kostnader och är inte alltid tillrådda av dem av sin tandläkare. Faktum är att många patienter felaktigt ser kostnaden för faner som en "engångskostnad" och är inte tillrådda alls att deras tänder behöver processen att upprepas med jämna mellanrum. Om denna information ställdes till förfogande skulle många patienter välja att inte använda porslinsfaner över axlarna.

Även om porslinsfaner har en genomsnittlig användbar livslängd på fem till tio år, har kompositveneers ännu mindre bra och en förväntad livslängd på endast en till två år. Till deras fördel är de i allmänhet mycket billigare än porslinfiner. men de är i allmänhet
Products & Services (1)
  • Löpande Bokföring Konsumenten bör försöka prata med kreditorerna och försöka uträtta ett sätt att sänka avgifterna ell...

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Löpande Bokföring Stockholm or SwedYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Löpande Bokföring Stockholm is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Registered with us in September 2017
Last update on September 2017

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on SwedYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP