Eskilstunas Takläggning

  • Verified
    Listing
  • +4Years
    With Us
Company name
Eskilstunas Takläggning
Location
Kungsgatan 13, Eskilstuna, Sweden
View Map
Contact number
016-123322
Working hours
  • Monday: 08:00 - 17:00
  • Tuesday: 08:00 - 17:00
  • Wednesday: 08:00 - 17:00
  • Thursday: 08:00 - 17:00
  • Friday: 08:00 - 17:00
  • Saturday: Closed
  • Sunday: Closed
Establishment year 2018
Employees 1-5
E-mail address
Location map
Company description
Våra takläggare i Eskilstuna är experter på allt som handlar om tak. Vi har lång erfarenhet, använder endast material och produkter av högsta kvalitet och erbjuder vår kvalitativa service till förmånligare priser än du anar.

Vi är fullt medvetna om hur viktigt ett tak är för ett hus, men det är något som de flesta av oss tar det för givet fram till det går sönder eller behöver bytas ut. Om du är osäker på skicket på ditt tak så kan du kontakta oss för en takinspektion.

När du anlitar oss för vår taktjänst så kan du känna dig trygg med vetskapen att vi är behöriga, välutbildade, försäkrade takläggare med lång erfarenhet. Vi arbetar på ditt tak på samma sätt som om det vore vårt eget och för varje takläggning strävar vi efter att  
Show more resultatet ska bli så bra som möjligt och att ditt nya tak ska hålla i generationer. Vi tar hellre lite längre tid på oss för att resultatet ska bli så bra som möjligt än att göra något snabbt och halvbra. Det är så vi på Eskilstunas Takläggning jobbar!

Förutom takläggning erbjuder vi även andra tjänster som bland annat inkluderar takrenovering, taktätning, takkontroll och takbyte. Vi utgår från Eskilstuna, men erbjuder även vår kvalitetsservice till dig som bor i närliggande områden i Mälardalen. Våra kunder består av privatpersoner, företag av olika storlekar, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Vi erbjuder kostnadsfria offerter och när du begär en hos oss så får du ett pris som är rättvist, fast och som inte innehåller några dolda avgifter eller överraskningar. Varmt välkommen!

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Eskilstunas Takläggning or SwedYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Eskilstunas Takläggning is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Registered with us in
Last update on

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on SwedYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP