KONFERENS STOCKHOLM SKÄRGÅRD

  • Verified
    Listing
  • +7Years
    With Us
Company name
KONFERENS STOCKHOLM SKÄRGÅRD
Location
Norra Halvklotet AB Stenhuggarvägen 4 R 132 38 Saltsjö Boo, Stockholm, Sweden
Contact number
08-559 365 10
Establishment year 2004
Employees 1-5
Company description
Många företag ser till att hitta på något lite extra i samband med en konferens, som ett sätt att ge sina medarbetare en bonus eller för att motivera dem. Själva informationen är naturligtvis viktig men också omgivningarna och det övriga programmet. Vi på Northern Hemisphere har lång erfarenhet av att arrangera dessa evenemang och bidra till att konferensen blir den bästa ni någonsin varit på. Välj gärna en plats som passar bra för er alla där konferensen ska hållas. Skärgården är rik på smultronställen och vi har en hel del att erbjuda. Förutom traditionella hotell och värdshus så kanske det är dags att lägga konferens Stockholm skärgård på en privat ö? I den stora kåtan finns det plats för 40 personer med bord och stolar, eller 30 stycken som sover  
Show more över med sovsäckar. Detta läger är permanent och kan användas hela året runt, inklusive den härliga bastuflotten och badtunnans om eldas med ved.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from KONFERENS STOCKHOLM SKÄRGÅRD or SwedYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for KONFERENS STOCKHOLM SKÄRGÅRD is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on SwedYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP