Hantverkare Stockholm - Djursholm

  • Verified
    Listing
  • +7Years
    With Us
Company name
Hantverkare Stockholm
Location
Domainify Sweden AB, Djursholm
Contact number
08-550-04 333
Contact Person Hantverkare Stockholm
Establishment year 2017
Employees 1-5
E-mail address
Company description
Det är beundransvärt att se en hantverkare när de jobbar med sina utvalda material. Vare sig det är glas, trä, metall eller något annat så är det en fröjd att se dem förvandla det till något vackert eller användbart. Naturligtvis är det inte alltid de har möjlighet att utveckla sina talanger för rena nöjet, alla måste ju jobba och försörja sig. Men man kan se när de har en känsla för yrket och att de tycker om att jobba med sina händer.
Detta är precis vad Företagets hantverkare tycker och tänker. Vi är stolta över att vara hantverkare Stockholm, att kunna jobba med våra händer och ge våra kunder det de har behov av. Idag har ordet hantverkare ofta en antydan om någon som jobbar inom en viss yrkesgrupp, framför allt inom hem och bygg. Någon som har  
Show more kompetens och erfarenhet, vilket på ett bra sätt beskriver oss. Vi är verksamma inom flera olika områden och kan hjälpa dig få precis den hantverkare som behövs för uppgiften.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Hantverkare Stockholm or SwedYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Hantverkare Stockholm is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on SwedYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP