Uny Konsult AB

Company name
Uny Konsult AB
Location
Hantverkaregatan 13, Box 172 57082 MÅLILLA
View Map
Contact number
0495 - 20105
E-mail address
Listed in categories
Building Materials
Balpress
Fuktmätning
Gnistsläckning
Kollerhjul
Show more
Lignintillsats
Matris
Location map
Company description
UNY-KONSULT AB är en specialiserad leverantör av utrustning för förädling av restprodukter till produkter med ett högre förädlingsvärde.Vi arbetar inom bioenergiområdet såsom pelletering av oilka material. Spån, flis men även pelletering av restmaterial av de flesta arter.Pelletering av spån, flis, grot m.m från industripellets till högsta kvalité av pellets för privatbruk.Vi har en modulbyggd bandtork på programmet för torkning av t.ex. spån, flis m.fl. material.Vårt koncept är en mycket energisnål process dvs. mycket lite kW per producerad ton pellets.I vårt standardkoncept kan vi mixa spån och flis.Vårt koncept når en pelletskvalité som klarar Svanens krav, marknadens tuffaste.Vi har även balning på programmet såsom spån, hö och liknande material  
Show more alltifrån småförpackningar 1 kg till 25 kg för stallströ, helautomatiska linjer.Vid balning av spån sållas ca 30% finfraktion bort och det gör att en kombination av balning och pelletering är mycket kostandseffektiv.UNY projekterar och bygger anläggningar från ca 2000 årston och uppåt.UNY arbetar även på konsultbasis.Kontakta oss för mer information.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Uny Konsult AB or SwedYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in
BACK TO TOP