Heymann & Wilhelm Maskinservice Aktiebolag

Company name
Heymann & Wilhelm Maskinservice Aktiebolag
Location
Carl Barks Väg 2, 16343 SPÅNGA
View Map
Contact number
070 - 3980191
Website address
Listed in categories
Location map
Company description
Vi är ett litet företag på 4 man som jobbat inom läkemedel sedan starten 1999 och med personal som jobbat inom området betydligt längre. Vi är vana med att fokus sätts på produktion och att service får ske på tider då maskinerna står still vilket brukar betyda helger, kvällar och andra obekväma tider. Vi utför: Service, reparationer och förebyggande underhåll på allt från handmaskiner till produktions maskiner, ombyggnader och nyinstallationer av maskiner och utrustning , förbättrings arbeten för att öka produktion/tillförlitlighet och minska stopp tider på produktions utrustning. Vi utför jobb som inkluderar svetsning (ej svetslicens), svarvning och fräsning. Vi har licens för hetarbeten. Vi har en fullt utrustad verkstad med bearbetningsmaskiner i Rotebro.  
Show more Vi har erfarenhet av arbeten i ren-klassade och Ex-klassade områden som t.ex. läkemedelstillverkning och kemisk tillverkning. Vi har genomgått flera GMP och Mix-up kurser.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Heymann & Wilhelm Maskinservice Aktiebolag or SwedYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in
BACK TO TOP