Naturstensbolaget i Kiruna AB

Company name
Naturstensbolaget i Kiruna AB
Location
Lastvägen 19, 981 38, Kiruna, Sweden
Contact number
0980-141 00
Fax
0980-832 18
E-mail address
Listed in categories
Industrial EquipmentBuilding Materials
Bänksskivor
Design
Designer från norrbotten
Show more
Designsten
Gravstenar
Gravstenar i kiruna
Company description
Vi lever nära naturen längst upp i norr och drivs av passion för sten, äkta hantverk ihop med modern tillverkning och god form.Vi tillverkar det mesta som kan göras av sten, i Sveriges kanske modernaste maskinpark. Våra lokaler tillåter både kreativa processer och indistriproduktion i stora upplagor. Vi gör både unika objek och projekt samtidigt som vår bas utgörs av kökssten och gravstenar. Vi sätter alltid våra kunder i centrum och samarbetet med oss sker alltid i en nära form, oavsett storlek på projektet. Vi levererar självklart över hela Sverige, och för dig som kund skall det kännas nära att jobba med oss, oavsett om du bor i Skåne eller Norrbotten.Vi har också ett samarbete med den Norrbottniske designern Johan Kauppi som bland annat formgivit designgravstenen Luohkka för oss. En gravstensdesign som är inspirerad av det norrbottniska och det samiska.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Naturstensbolaget i Kiruna AB or SwedYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on SwedYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP