Succeé Festarrangemang i Göteborg Aktiebolag

Company name
Succeé Festarrangemang i Göteborg Aktiebolag
Location
J A Pripps Gata 2, 42132 VÄSTRA FRÖLUNDA
View Map
Contact number
031 - 150098
Website address
E-mail address
Listed in categories
Catering
Bröllop
Buffé
Fest
Festarrangemang
Show more
Festarrangör
Firmafest
Location map
Company description
Vi på Succeé vet att arrangemang och aktiviteter är en del av företagets marknadsföring. De kan rikta sig till kunder och marknad eller till medarbetare och personal. Målen kan vara olika. Det kan handla om produktlansering, profilering, relationsbyggande eller personalvård. Oavsett syftet har alla arrangemang ett gemensamt. De kräver ett profesionellt handlag.Under årens lopp har vi arrangerat olika företagsevenemag för både små och stora företag. Även privatpersoner har anlitat vår kunskap i allt från att planera och arrangera ett bröllop för 100p till att arrangera ett 95-årskalas hemma hos jubilaren.I våra lokaler inryms kontor, lager, kök, och disk. Detta medför att arrangemangen blir kostnadseffektiva och billigare för beställaren. Är Ni fattiga på idéer  
Show more men rika på lust att genomföra något nytt och annorunda, gå då in på sidan Färdiga Paketlösningar. Skull Ni inte hitta något av intresse där men har egna idéer, har vi kunskapen och engagemanget att ta Er från idé till genomfört arrangemang.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Succeé Festarrangemang i Göteborg Aktiebolag or SwedYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in
BACK TO TOP