Arbetarpartiet - Umea

Company name
Arbetarpartiet
Location
Pedagoggränd 5A, 907 30, Umea, Sweden
Contact number
090-19 47 34
E-mail address
Listed in categories
Company description
Arbetarpartiet (tidigare Rättvisepartiet) är ett demokratiskt socialistiskt parti med huvudkontor i Umeå. Partiet har även medlemmar i Norrbotten, Västernorrland, Dalarna, Mellansverige och Stockholm. Vi har dessutom kontakter med politiska grupper runt om i landet, från Malmö till Kiruna. Vår målsättning är att göra oss förtjänt av en ställning som en erkänd del av arbetarrörelsen - som en stridbar socialistisk riktning.Arbetarpartiet har suttit i Umeå kommunfullmäktige sedan 1991. Vi har tidigare varit kända som Offensiv eller Rättvisepartiet. I valet 2010 fick vi 1 800 röster och ett mandat. Under våra år i kommunfullmäktige har vi gjort oss mest kända för att ta initiativ till försvar av jobben - mot nedskärningarna. Vi har kämpat tillsammans med personal och brukare, bl a inom skola, vård och omsorg.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Arbetarpartiet or SwedYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on SwedYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP