Lundins Marin R&D - Eskilstuna

  • Verified
    Listing
Company name
Lundins Marin R&D
Location
Gustafsvägen 3, 63346 ESKILSTUNA, Eskilstuna, Sweden
View Map
Contact number
+46 16 12 84 85
Working hours
  • Monday: 08:00 - 17:00
  • Tuesday: 08:00 - 17:00
  • Wednesday: 08:00 - 17:00
  • Thursday: 08:00 - 17:00
  • Friday: 08:00 - 17:00
  • Saturday: Closed
  • Sunday: Closed
E-mail address
Listed in categories
Camping and OutdoorsBoat Repairs & Maintenance
Lundinsmarin
Lundins Marin
Lundins Marin Eskilstuna
Show more
Lundins Marin R&d i Eskilstuna
Lundin Marin
Location map
Company description
Christian, ägaren av Lundins Racing Marin, började själv att köra racerbåt som 11-åring. Intresset för motor och teknik, som florerade redan i början på 80-talet, gjorde att han tillsammans med fadern Hangry började modifiera maskiner åt sig själv och sin bror, Pierre Lundin. I och med detta började framgångarna för Pierre och familjen Lundin som team. Runt 1994 slutade Christian själv att köra och istället ägnade sig helt åt att modifiera maskiner till teamet och andra båtåkare.

Efter denna långa erfarenhet inom båtracingbranchen var det därför många som efterfrågade vår kunskap. Därför hade vi länge i tankarna att starta ett företag inom den marina branchen. Lundins Racing Marin, som enskild firma, grundades 1994. Vår huvudsyssla är idag att sälja  
Show more nya båtar och motorer. Vi trimmar, servar och reparerar fritidsbåtar, motorer mm. Vi riktar in oss mycket på miljövänlighet och inte minst kundservice.

Sammanfattningsvis har vi varit aktiva inom båtracingbranchen i drygt 42 års tid och jobbat med tävlingsbåtar och trimmat motorer i mer än 37 år, med mycket framgångsrika resultat. Vi har hjälpt förare och team runt om i Europa på 80-, 90- och 2000-talet som vunnit VM, EM, NM, SM m.m. och som även satt världsrekord, både i offshore och rundbaneracing. Lundins erfarenhet ligger bakom många andra personers/teams framgångar inom båtracingbranchen. Vi har alltså en mycket bred och stor kunskap inom detta område som många andra saknar.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Lundins Marin R&D or SwedYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Lundins Marin R&D is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on SwedYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP