Hellströms Guld - Stockholm

  • Verified
    Listing
  • +7Years
    With Us
Company name
Hellströms Guld
Location
Nybrogatan 36, Stockholm, Sweden
Contact number
08-6605620
Working hours
  • Monday: 10:00 - 18:00
  • Tuesday: 10:00 - 18:00
  • Wednesday: 10:00 - 18:00
  • Thursday: 10:00 - 18:00
  • Friday: 10:00 - 18:00
  • Saturday: 10:30 - 15:00
  • Sunday: Closed
Establishment year 1987
Employees 6-10
VAT registration 556292-8142
Company description
LEDANDE GULDSMED I STOCKHOLM, HELLSTRÖMS GULD
UTSEDD TILL ÅRETS GULDSMEDSBUTIK 2008. STORT SORTIMENT, ALLT FRÅN DEN LILLA GÅVAN TILL DET EXKLUSIVA GULDSMYCKEN GJORT I EGEN ATELJÉ.
Guld har ett tidlöst värde och vackra smycken som ringar, halsband och armband har utformats av metallen genom alla tider. Både män och kvinnor har smyckat sig med den gyllene metallen. Guldsmycken passar alla och det finns ett smycke för varje tillfälle, guld är en mycket omtyckt metall för smyckestillverkning.
Det finns ett stort utbud av guldsmycken i olika utföranden och karat. I Sverige är 18 karat den mest vanliga och består av 75% rent guld. Guldet legeras med koppar eller silver för att göra guldet hållbart och starkt. 24 karat används sällan för smyckestillverkning, då guldet  
Show more vid så hög renhet är väldigt mjukt och smyckena blir därmed sköra och kan lätt gå sönder eller på annat sätt skadas. Därför blandas guldet med koppar eller silver för att göra smycket hållbart. Ett guldsmycke som tex en vigselring används dagligen och utsätt för slitage genom åren, därför är det viktigt att metallen stärks. Om du är osäker på guldets renhet kan du alltid fråga din guldsmed.
Hellströms Guld är en välkänd guldsmed Stockholm med egen atelje i butiken där dom tillverkar och säljer vackra, unika smycken. Med över 60 års erfarenhet i branschen uppfyller de kundens förväntningar och krav på smycken.
Products & Services (1)
  • Jewelry
    Jewelry Store Stockholm

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Hellströms Guld or SwedYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Hellströms Guld is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on SwedYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP