Lasses Piano & Bohagsflytt - Eskilstuna

Company name
Lasses Piano & Bohagsflytt
Location
Gustafsvägen 9A, Eskilstuna, Sweden
View Map
Contact number
+46723132442
Working hours
  • Monday: 08:00 - 17:00
  • Tuesday: 08:00 - 17:00
  • Wednesday: 08:00 - 17:00
  • Thursday: 08:00 - 17:00
  • Friday: 08:00 - 17:00
  • Saturday: Closed
  • Sunday: Closed
Establishment year 1972
Employees 1-5
E-mail address
Location map
Company description
Vi är en välkänd och renommerad flyttfirma i Eskilstuna med en gedigen erfarenhet som sträcker sig över fem årtionden. Sedan vår start år 1972 har vi varit det självklara valet för kunder i Eskilstuna som behöver pålitlig och professionell hjälp med sina flyttbehov.

Vårt fokus ligger främst på att betjäna privatkunder, men vi har även en betydande närvaro inom företagssektorn. Vår långvariga närvaro på marknaden har gjort oss till experter på att hantera alla typer av flyttar, oavsett om det gäller små eller stora bohag, eller om det är en lokal- eller långdistansflytt.

Vi är stolta över att ha en engagerad och kompetent personal som alltid strävar efter att ge dig som kund en oöverträffad service. Med vårt motto "allt går att lösa" arbetar vi  
Show more med en flexibel och problemlösande inställning för att se till att din flyttupplevelse blir smidig och stressfri.

Som en fullserviceflyttfirma erbjuder vi inte bara flyttjänster, utan vi kan även ta hand om flyttstädning, golvvård och andra tjänster relaterade till din flytt. Vi är stolta över att kunna erbjuda en omfattande lösning för alla dina behov, vilket gör oss till det självklara valet för din flytt i Eskilstuna.

Kontakta oss idag för att få en skräddarsydd och konkurrenskraftig offert för din kommande flytt eller flyttrelaterade behov. Vi ser fram emot att vara din pålitliga partner och göra din flytt till en framgångsrik och smidig upplevelse.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Lasses Piano & Bohagsflytt or SwedYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on SwedYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP