Aguma Speldatorer - Stockholm

Company name
Aguma Speldatorer
Location
Hovslagarevägen 17, Stockholm, Sweden
Contact number
+46739361817
Establishment year 2014
Employees 1-5
E-mail address
Company description
Vi (Aguma Speldatorer) etablerade verksamheten i januari 2014 (uppehåll 2017-2022) med syftet att göra valet av gamingdator enkelt för de som vill kunna köra de senaste/mest krävande spelen på höga grafikinställningar och med bra flyt (60 FPS eller mer, beroende på spel/inställningar) utan att behöva lägga ned en hel genomsnittlig månadslön. Målsättningen blev (och fortfarande är) att erbjuda bästa speldatorn för under 10 000 kr (färdigbyggd, stationär, exkl. operativsystem). Gaming-PC:n i fråga har bestämde vi oss för att kalla "Aguma Gamingdator". Enklare än så kan det inte bli!

Till vår stationära speldator är vi noga med att alltid välja komponenter från välkända tillverkare med fokus på prestanda, stabilitet, kylning, strömförbrukning och  
Show more ljudnivå. Med grundkonfigurationen av Aguma Gamingdator får du en riktigt bra gaming-PC under 10000 kr (exkl. frakt). Endast tillvalet "operativsystem" behöver väljas för att få speldatorn körklar. Är du intresserad av en ännu bättre/mer utrustad stationär gamingdator ska du titta närmare på våra tillval som t.ex. kraftfullare grafikkort, mer internminne eller extra SSD! Aguma Gamingdator uppdateras kontinuerligt för att alltid ge en så bra gaming-PC som möjligt för pengarna. Med denna stationära speldator får du den upplevelse som dina spel förtjänar! En stationär gamingdator är det bästa valet för gaming!

Varför bara en modell?
Till skillnad från konkurrenterna erbjuder vi alltså endast en variant av gaming-PC. Skälen till denna inriktning är för att kunna erbjuda en riktigt bra speldator till ett riktigt bra pris året om samt för att förenkla för konsumenten när denne ska välja gamingdator. Tack vare våra konfigurations-alternativ har vi ändå en gaming-PC som passar många!

Varför just 10 000 kr?
I denna prisklass får du extremt mycket prestanda per krona. Endast tillvalet "operativsystem" behöver väljas för att få en riktigt bra körklar speldator. Efter önskemål från kunder erbjuder vi även ytterligare ett antal tillval.

Varför handla hos oss?
1. Vårt mål är att alltid erbjuda bästa möjliga färdigbyggda gamingdator för pengarna.
2. Möjligheter att konfigurera gaming-PC:n.
3. Snabb leverans! Vår ambition är att bygga och skicka datorn inom 3 vardagar efter beställning.
4. Snabb och personlig support via mail.
5. Väljs operativsystem, installeras detta inkl. uppdateringar och drivrutiner (installationsskivor medföljer).

Om du vill kontakta oss på Aguma Speldatorer kan du enkelt göra detta genom att fylla i vårt kontaktformulär som du hittar på vår hemsida. Välkommen!

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Aguma Speldatorer or SwedYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on SwedYello - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP